Watch Top News TV Live from Albania

Top Channel is a national commercial television station.
Top channel is based in Tirana, Albania.
The TV channel was launched in 2001.
Website: https://top-channel.tv
Live stream Top News TV: https://top-channel.tv/topnewslive/


Top Channel është një televizion kombëtar i pavarur, sinjali i të cilit shtrihet në të gjithë territorin e vendit. Top Channel është i pranishëm me sinjalin e tij në të gjithë Europën, përmes platformës Digitalb si edhe në Amerikën Veriore permes 2 platformave IPTV, TVALB dhe Shqip TV.

Top Channel është televizioni kryesor në Shqipëri për saktësinë e lajmeve të orës së fundit dhe lidhjeve të drejtperdrejta të ngjarjeve më të rendësishme të vendit, me edicione speciale për mbulimin, pasqyrimin dhe analizimin e çdo ngjarjeje apo evenimenti të rëndësishëm në Shqipëri dhe në trevat shqiptare, Kosovë e Maqedoni dhe kudo ku shqiptaret jetojne ne bote.
Top Channel, burimi kryesor i informacionit për të gjithë shqiptarët.

Other TV channels in the section

Watch TV ABC Albania Live from Albania

ABC or Albanian Broadcasting Company is a 24/7 World News TV channel. ABC claims to collect facts and observe every detail. The channel provides news, events, opinions, analysis, documentaries, politics, chronicle, economy, sports, personal stories and even more. Website: https://abcnews.al...

Read more

Watch A2 TV Live from Albania

A2 is a 24/7 news TV channel. The news channel was founded in 2018. The headquarter is based in Tirana. The new TV station, A2, aims to increase the standards of production and distribution of news, to change the media...

Read more

Watch Euronews Albania Live from Albania

Euronews is a European, multilingual news television channel, headquartered in Lyon-Ecully, France. Created in 1993, it claims to be covering world news from a Pan-European perspective. Website: https://www.euronews.com/tag/albania Live stream Euronews Albania: https://www.youtube.com/watch?v=OA0lKhww94Y Në Euronews Albania ne besojmë tek përçimi i...

Read more

Watch Ora News Live from Albania

Ora News is a News TV station based in Tirana, the Capital of Albania. It not only broadcast News, but also other Informative programming and Talk Shows. Website: https://www.oranews.tv Live stream Ora News TV: https://www.oranews.tv/ora-live/ RTV Ora News është televizion...

Read more

Watch News 24 Live TV from Albania

News 24 is a 24/7 news TV channel. The channel was founded in 2002 by the Italian journalist Carlo Bollino and funded with a generous contribution from the Foundation Soros. The channel is owned by the Focus Group. Website: https://www.balkanweb.com/news24-live/...

Read more