Watch Ora News Live from Albania

Ora News is a News TV station based in Tirana, the Capital of Albania.

It not only broadcast News, but also other Informative programming and Talk Shows.
Website: https://www.oranews.tv
Live stream Ora News TV: https://www.oranews.tv/ora-live/


World Newspapers and Magazines

RTV Ora News është televizion lider në tregun e medias informative me një eksperiencë dhe kontribut 13 vjecar në shërbim të shqiptarëve, kudo që jetojnë brenda dhe jashtë kufijëve.

Filozofia e punës së Radio – Televizionit “Ora News” është informimi i opinionit publik në kohë reale, në mënyrë profesionale dhe të paanshme për gjithçka të re që ndodh në Shqipëri dhe botë, që ka interes të shtuar për të gjitha shtresat dhe grupmoshat e popullsisë. Motoja jonë është: “Të parët për lajmin e fundit”. Qëllimi ynë: “Ora News, Radio – Televizioni informativ më i shpejtë në Shqipëri”

Other TV channels in the section

Watch Euronews Albania Live from Albania

Euronews is a European, multilingual news television channel, headquartered in Lyon-Ecully, France. Created in 1993, it claims to be covering world news from a Pan-European perspective. Website: https://www.euronews.com/tag/albania Live stream Euronews Albania: https://www.youtube.com/watch?v=OA0lKhww94Y World Newspapers and Magazines Në Euronews Albania ne...

Read more

Watch TV ABC Albania Live from Albania

ABC or Albanian Broadcasting Company is a 24/7 World News TV channel. ABC claims to collect facts and observe every detail. The channel provides news, events, opinions, analysis, documentaries, politics, chronicle, economy, sports, personal stories and even more. Website: https://abcnews.al...

Read more

Watch Top News TV Live from Albania

Top Channel is a national commercial television station. Top channel is based in Tirana, Albania. The TV channel was launched in 2001. Website: https://top-channel.tv Live stream Top News TV: https://top-channel.tv/topnewslive/ World Newspapers and Magazines Top Channel është një televizion kombëtar...

Read more

Watch A2 TV Live from Albania

A2 is a 24/7 news TV channel. The news channel was founded in 2018. The headquarter is based in Tirana. The new TV station, A2, aims to increase the standards of production and distribution of news, to change the media...

Read more

Watch News 24 Live TV from Albania

News 24 is a 24/7 news TV channel. The channel was founded in 2002 by the Italian journalist Carlo Bollino and funded with a generous contribution from the Foundation Soros. The channel is owned by the Focus Group. Website: https://www.balkanweb.com/news24-live/...

Read more