Watch Euronews Albania Live from Albania

Euronews is a European, multilingual news television channel, headquartered in Lyon-Ecully, France.
Created in 1993, it claims to be covering world news from a Pan-European perspective.
Website: https://www.euronews.com/tag/albania
Live stream Euronews Albania: https://www.youtube.com/watch?v=OA0lKhww94Y


World Newspapers and Magazines

Në Euronews Albania ne besojmë tek përçimi i shpejtë, i saktë dhe i paanshëm i informacionit. Ne jemi të angazhuar të përshkruajmë realitetin me fakte, objektivisht, pa paragjykime dhe në mënyrë të paanshme, me integritet dhe pavarësi. Të gjitha pikëpamjet, të gjithë zërat, çdokush është i mirëpritur!

Euronews Albania vjen si i pari franchise i një media ndërkombëtare në Shqipëri, falë marrëveshjes së nënshkruar nga Euronews dhe IN Media në vitin 2018. Euronews Albania do të nisë së shpejti transmetimet në TV dhe online për Shqipërinë, Kosovën, Malin e Zi dhe Maqedoninë e Veriut. Euronews është kanali më i ndjekur i lajmeve në të gjithë Europën. Euronews u krijua në vitin 1993 në Lion të Francës dhe aktualisht transmeton në gjuhën arabe, angleze, franceze, gjermane, greke, hungareze, italiane, persiane, portugeze, ruse, spanjolle dhe turke. 12 edicionet e Euronews mbulojnë lajme 24/7 nëpër vende të ndryshme të botës.

Other TV channels in the section

Watch Ora News Live from Albania

Ora News is a News TV station based in Tirana, the Capital of Albania. It not only broadcast News, but also other Informative programming and Talk Shows. Website: https://www.oranews.tv Live stream Ora News TV: https://www.oranews.tv/ora-live/ World Newspapers and Magazines RTV...

Read more

Watch TV ABC Albania Live from Albania

ABC or Albanian Broadcasting Company is a 24/7 World News TV channel. ABC claims to collect facts and observe every detail. The channel provides news, events, opinions, analysis, documentaries, politics, chronicle, economy, sports, personal stories and even more. Website: https://abcnews.al...

Read more

Watch A2 TV Live from Albania

A2 is a 24/7 news TV channel. The news channel was founded in 2018. The headquarter is based in Tirana. The new TV station, A2, aims to increase the standards of production and distribution of news, to change the media...

Read more

Watch News 24 Live TV from Albania

News 24 is a 24/7 news TV channel. The channel was founded in 2002 by the Italian journalist Carlo Bollino and funded with a generous contribution from the Foundation Soros. The channel is owned by the Focus Group. Website: https://www.balkanweb.com/news24-live/...

Read more

Watch Top News TV Live from Albania

Top Channel is a national commercial television station. Top channel is based in Tirana, Albania. The TV channel was launched in 2001. Website: https://top-channel.tv Live stream Top News TV: https://top-channel.tv/topnewslive/ World Newspapers and Magazines Top Channel është një televizion kombëtar...

Read more