БТВ Комеди онлайн – гледай на живо през интернет

бТВ Комеди онлайн – на живо през интернет напълно безплатно.

Не може гледате bTV Comedy online  тъй като телевизията няма официално онлайн излъчване!

За телевизията:

БТВ комеди започва излъчване през 2009 година на 1 октомври на мястото на GTV след като е закупена от bTV и бива преименувана. Част е от голямото семесйтво на бТВ Медиа Груп и заема важна част в целият образ на медията. бТВ Комеди, както името подсказва е комедийният канал на бТВ. Излъчва предимно сериали, филми и няколко хумористични предавания. Излъчването е денонощно и може да се гледа чрез кабелен оператор, сателит и в някои случаи онлайн. Тъй като няма официално онлайн излъчване, доста често се случва да не може да се гледа на живо през интернет, но винаги щом има може да се намери от тази страница.

Сериалите заемат главня роля в телевизия, като обслужват по-голямата част от ефирното време. Част от заглавията, които са излъчвани са добре познати на всички, а именно – Норм, Щурите съседи, Блондинка в книжарница, Офисът, Женени с деца, Колеж „Грийндейл“, Али Макбийл, Тя и Той, Гувернантката, Неомъжени млади жени, Приятели, Шеметен град, Дарма и Грег, На гости на третата планета, Компютърджии, Бар „Наздраве“, Мистър Бийн и Малкълм и още много други.

Филмите са по-малко от сериалите по бТВ Комеди, но и те заемат важна част от телевизията. Някои от заглавията излъчвани са – Да си купиш крава, Добра година, Ваканция във Вегас,  Лепнат за теб, Мръсен бизнес, Сестра Мери обяснява всичко, Герой на индийското кино и още др.

Предавания гледани от много хора и следене с голям интерес са Разбиване и Първична сила. Кечът е доста добре възприеман от младата част на населението 4-10 клас, но също така се гледа както от по-малки, така и от по-големи. Продукциите на Би Ти Ви Шоуто на Слави, Аламинут и Комиците могат да се гледат и по бТВ Комеди.

Това е в общи линии за комедийният канал на медията БТВ Комеди . Един добър начин да си прекарате чудесно, като се развеселите и забравите за проблемите. Редно е да се спомене, че основният конкурент в комедийната област на канала е програмата FoxLife.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.9/10 (53 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +13 (from 17 votes)
БТВ Комеди онлайн - гледай на живо през интернет, 6.9 out of 10 based on 53 ratings
Публикувано в Филми. Постоянна връзка.

3 коментара по БТВ Комеди онлайн – гледай на живо през интернет

 1. jiovinio каза:

  Най-готината телевизия!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.2/5 (6 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 10 votes)
 2. keri каза:

  nito edin ot linkovete ne rabotqt i naprazno si izteglih vlc,zashto zalagvate horata dasi gubqt vremeto samo???????

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (3 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  • adminate каза:

   Здравейте, за жалост част от линковете излъчващи с VLC player не работят. За това сме добавили нови линкове, които могат да се гледат с Flash player. Ако срещате затруднения може да ни пишете от страницата „За контакт“ за да ви помогнем индивидуално.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 2 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>